Problém se zvukem TV

Hifistudia, hifibazary a témata týkající se AV, která nelze zařadit do ostatních sekcí

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod nicnevim1 27. 1. 2007 19:19

Není to téma k pc, ale možná, že byste někdo věděl pomoc. Koupili jsem si asi před rokem digi satelit, už byla dvakrát porucha zvuku ( v záruce), "mistr" přijel, dlouho hledal závadu, i když si myslím, že věděl která bije hned a po dlouhé době usoudil, že se satelit chová jako počítač a že potřebuje restart. Nevím , jestli jsem to správně nazvala. ale strčil drátečky kamsi a dílo bylo hotovo. Naúčtoval si prachy za cestu a byl v prachu.To bylo na podzim a teď je to zase. Nemůžu si ten restart provést sama? Asi blbí dotaz, co? Nemám drátečky.
Ale teď ten důležitý dotaz. Nadá se na internetu naladit zvuk stanic? Než si zase mistra zvuku zavoláme, to bude asi tak za týden ( při nejmenším). Děkuji za radu. :roll:
nicnevim
nicnevim1
Kolemjdoucí
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Jersey II. 28. 1. 2007 13:06

Je potřeba, abys malinko konkretizovala dotaz, tz. uveď typ přesný typ přístroje a malinko vysvětlila, jak to myslíš s tím naladením zvuku stanic na internetu.
zde odstřihnout
Jersey II.
HiFi kuře
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod nicnevim1 31. 1. 2007 18:10

Ještě za dávných dob, šel současně zvuk v rádiu s programem v televizi, byla to myslím Vltava, ale tu stanici nevím určitě. Takže jsem si myslela, že nyní v daleké budoucnost ( od té doby), je možné určité stanice chytnout na internetu. Tohle jsem měla na mysli, asi blbost, co? :-/
nicnevim1
Kolemjdoucí
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Tučňák 31. 1. 2007 23:46

Pořád to moc nechápu, ale pokud myslíš internetová rádia, tak ano některé rádia vysílají přes internet, takže většinou na jejich stránkách najdeš odkaz na on-line vysílání..

// Jersey II.: Smazán OT. Reagujme prosím jen na relevantní věci.
The choises we make, not the chances we take, determine our destiny
Tučňák
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod nicnevim1 1. 2. 2007 20:09

Tučňáku, asi jsi hodně mladý. Dříve jsi si zkrátka mohl naladit na rádiu jednu stanici televizního programu, Tenkrát byl jen jeden program TV. Takže i když si neměl puštěnou televizi, tak jsi mohl poslouchat zvuk. Ale tohle už je strašně dávno. Ale teď k k problému, už žádný není, protože jak byly problémy s mobily T-mobile, že měly poruchu a stačilo prý jenom zapnout a vypnout, tak jsme to zkusili i s digi satelitem, že jsme ho vypnuli ze sítě a po půl hodině jsme ho zase zapnuli. Naše velké překvapení. satelit jde. Naskočil zvuk, nevím jak je to možné,ale je to tak. Tak díky za snahu. Zase příště. :D
nicnevim
nicnevim1
Kolemjdoucí
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod MgX 1. 2. 2007 21:26

Ahoj,

některé typy satelitů podporují aktualizace firmwaru, a to přímo ,,ze vzduchu". Jindy se dá upgrade provést napojením na PC.

Jestliže se Váš problém bude opakovat, doporučuji zjistit, zda neexistuje nová verze FW k Vašemu satelitnímu přijímači. Pokud ano, zkusil bych si na netu najít (pokud to neuvádí přímo návod) jak na aktualizaci FW. Pak bych provedl aktualizaci. Někdy může takovýto upgrade vnitřního ovládacího softwaru výrazně pomoci stabilitě zařízení, či nabídne v menu nové funkce apod.
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor
Uživatelský avatar


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků