Výběr Smart TV, která zvládne www.horizon.tv (HTML5)

CRT, LCD, Plasma, projekční TV, projektory a jiné technologie zobrazování

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod MiroslavZ 5. 2. 2018 18:06

Zdravím,

bohužel nemám možnost vyzkoušet všechny OS u smart tv, tak zkouším vaše rady s možnosti zobrazení stránky od UPC. Původně jsem chtěl android tv vzhledem k možnosti pustit horizon přes aplikaci Horizon GO, ale cena mnou vybrané sonky s androidem je pořád vysoká.

Je nějaký OS, který zvládne HTML5 a který spolehlivě zobrazí stránku www.horizon.tv (jako na pc) včetně přehrání všech tv kanálů a filmotéky?
To je totiž prakticky to nejpoužívanější u nás.

Děkuji
MiroslavZ
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 5. 2. 2018 19:09

Prečo si nekupiš nejaky Android box?
Ryan Giggs
TV expert
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod MiroslavZ 5. 2. 2018 22:02

Ano, jedna z variant je android tv box, které nějakou dobu sleduji (favoritem je H96 max). Chtěl jsem však jít primárně po tv, která by toto vše zvládla, bez dalšího zařízení. Narazil jsem i na levnější android tv thomson 55uc64006.
Zajímají mě však zkušenosti uživatelů ostatních OS a jejich prohlížečů.
MiroslavZ
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 6. 2. 2018 07:41

Taketo hladanie TV je cesta do skazy. Externe zariadenie stoji par kaciek, je milionkrat funkcnejsie a pouzitelnejsie ako systemy v TV. Pokial si chces usetrit infarktove stavy, tomuto sa vyhnes. A v neposlednom rade, nemusis byt obmedzeny vyberom par modelov eventualne mizernych TV.
Ryan Giggs
TV expert
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Leony5 9. 2. 2018 22:55

Ano Android zařízení stojí pár kaček,ale....konkrétně s Horizon GO je na těchto zařízeních problém s touto aplikací která je neustále aktualizována a na většině zařízeních s androidem nemá podporu.Ona sice nějak funguje a zase nefunguje,padá a podobně.Provozoval jsem to na Minix neo x8hPlus a katastrofa,vývojáři z UPC mi napsali že toto zařízení apku nepodporuje.Nyní jsem Minix prodal a dočasně připojil k TV noutbuk s wind.10,nainstaloval apl Horizon a ejhle,plynulé přehrávání obsahu bez jakýchkoli potíží.Proto jsem si na multimédia pořídil sice dražší ale zato spolehlivé mini PC Intel nuc 7i5 s wind.10 které nemá žádné problémy se žádným přehráváním videa z podobných aplikací či stánek s filmy,Kodi ve wind.10 je také super.Za mě tedy něco s Windows 10.
Pioneer SA 9500 MKII/ Cocktail Audio x40 / Repro Diy M. speaker
Leony5
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod kubino 6. 12. 2018 14:02

Zdravím, sorry že oživuju starej topic, ale změnilo se něco na trhu za ten necelý rok?
Sháním Smart TV/Android TV, která bude mít aplikaci pro UPC horizon. Něco jako má Samsung/LG pro sledováníTV a pod. Externím krabičkám se snažím vyhnout, bude to pro prarodiče tak aby to bylo co nejjednodušší, plus když kupuju novou tv tak ideálně aby to už měla v sobě, proč si k tomu něco přikupovat...
Z prostorových důvodů to bude 40" a vlastně vybírám jenom mezi Samsung UE40NU7192 a Sony Bravia KDL-40WE665...
Předem díky za komentáře.
kubino
Junior
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Honza20 21. 12. 2018 17:43

Android TV už má aplikaci pro Horizon Go, ale nějak se mi nechce do Android TV, raději bych WebOS,. Byl jsem se dneska podívat na tu novou Philips 903 a ten obraz je něco neskutečného.Nevím, jestli je to tím, že mají nějaké lepší demo smyčky, ale ostrost je dokonalá. Vedle byla Sony A9F, a potom C8. Za mě nejkepší obraz ten Philips, potom Sony a nakonec LG. Jen mám trochu strach z toho Androidu.
---> HP EliteBook 8540w
---> LCD TV Samsung LE32R86BD
---> Peugeot 206 Black edition
Honza20
Kolemjdoucí
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod Viktor69 21. 12. 2018 18:30

Zatim nejde na Xiaomi MIBox instalovat.
Viktor69
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod eett 22. 12. 2018 12:09

Psal jsem už vedle o LG C8.

Horizon Go v prohlížeči "funguje". Stránku mám uloženou v oblíbených a je dostupná z lišty po stisknutí Home tlačítka. S Magic ovladačem velmi dobře ovladatelné. Na asi 3-tí pokus si zapamatovalo přihlášení, takže potud super.
"Funguje" znamená, že funguje zpětné přehrávaní, ale živé vysílání "ne".
Používám tak, že v programovém průvodci (to je ta uložená stránka) klepnu na pořad co se zrovna vysílá a hodí to hlášku, že nejde přehrát. Klepnu na zkusit znova a zase hláška že nejde, ale zároveň se objeví ikona přehrát od začátku. Na tu klepnu a už to jede. A v posuvníku dole už si můžu zvolit jakýkoliv odehraný čas pořadu, takže i to jakoby živé vysílání.
Zpětné přehrávání třeba den starých pořadů funguje OK.
eett
Kolemjdoucí


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků