MojoPoly

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod martas38 27. 10. 2018 20:53

Wolfson.
Eversolo DMP-A6->Chord Qutest->Cayin HA-1A->Forza Noir Hybrid HPC->Meze Empyrean
Lotoo Paw 6000->Dunu Blanche->Campfire Solaris 2020
LG OLED65B9/Vero 4K+->Pioneer SX-S30DAB->Polk S55E, sub Polk HTS12
martas38
Pokročilý

Odeslat příspěvekod BabetakCZE 3. 11. 2018 21:36

Kombinaci HD 650 + Mojo si nemůžu vynachválit. Hraje to naprosto super.
Chvíli jsem přemýšlel o prodeji Moja a koupi Bottleheadu Crack, ale aktuálně to hraje tak dobře, že jsem od prodeje upustil.

Jinak, zvuk 650 + Mojo se mi líbí o dost víc než 800 S + Mojo. Technicky o trochu slabší, ale s 650 si hudbu užívám o dost víc a toto kombo můžu poslouchat hodiny a hodiny...

Zatím poměrně jednoznačně jsou mými nejoblíbenějšími sluchátky HD 650, LCD-X a LCD-3F.
Gustard A26 - Headamp GS-X Mini - Sennheiser HD 800
BabetakCZE
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod sarga 4. 11. 2018 12:02

Taky když jsem viděl ten tvůj inzerát na mojo, tak jsem si pomyslel, že audioposlech ,,věšíš na hřebíček".To jsme si oddechli... :tleskani
Myslím, že mojo si svoje v pohodě odehraje. Třeba teď je má oblíbená kombinace Note 8,neutron-mojo-HD800S. Note 8 má takový tmavší zvuk, velice korektní s hladkými výškami. S některými sluchátky nezajímavý zvuk.Mojo tomu dodá sílu, HD800s rozlišení, super zvuk je na světě.
LCD-X jo jo, až na tu váhu..Z QP1r dokáže vymáčknout u mě doma nejvíc. Zase ale dám pro rychlý poslech do mac mini klíčenku M2Tech, kde HD800s nestačím zeslabovat..U LCD_X je to naopak.
Mojo výhoda taky je, že je to už takové ,,všeobecné zařízení,,všech recenzentů.Takže jeho rozšíření je značné a poměřuje se anebo je ním poměřováno. Takže máš trochu přehled.
QP1R,MojoPoly,Tidal,Roon
sudekl@seznam.cz
sarga
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod akburt 7. 11. 2018 19:58

Pokud jste vlastníky tohoto úzasného comba,pak vezte,ze vysla non beta verze GoFigure.Uzivatelé si stezují na problémy s instalací,coz já tedy potvrdit nemohu.Apk jsem stáhl do mobilu a bez problému nainstaloval.A mé dojmy....pro me se vlastne nic nezmenilo, a combo je den ode dne prívetivejsí ve své odezve.
Radu problémů působí(alespon u mne),ze clovek musí pochopit,jak s tím pracovat.Pohybuji se v cca trech aplikacích(vsechny jsou free) a z kazdé umím neco.Mozná by na to stacila jedna a treba se casem doucím,ale vsechno co od toho ocekávám,tak vse funguje.
Ted mi pri psaní jede do ucha Janis Joplin,coz si dost uzívám.
Treba se casem pochlubím,ze mi na vse stací jedna aplikace :-).
akburt
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod petrE1 10. 11. 2018 18:26

Dotaz, funguje vám přímé spojení POLY - mobil (android), bez okolní sítě wifi, třeba někde v divočině? Díky.
petrE1
Junior

Odeslat příspěvekod akburt 10. 11. 2018 21:33

Jasne, go figure nastavís hotspot,pak v telefonu ve výberu síte si najdes Poly(které aktivujes hotspotem) a pak ve vhodném prehravaci (pouzívám BubbleUPnP nebo MALP) poustís kartu co más v Poly.
akburt
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod petrE1 12. 11. 2018 13:40

Díky, stále o něm uvažuji - MOJO už nějakou dobu mám. Jak je to s Tidalem, použiješ tidal apku v mobilu a přehrávání nasměruješ do POLY a stream jde rovnou do POLY a mobilem jen ovládáš stejně jako např do chromecastu audio? Offline asi nejde, ale s tím bych se smířil.
petrE1
Junior

Odeslat příspěvekod akburt 12. 11. 2018 13:53

Tyhle sluzby já nepoozívám,co jsem ale cetl v diskuzi,tak offline rezim nejde.Jinak bez problémů v online.
Ale jak ríkám,osobní zkusenost nemám.
akburt
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod sarga 1. 12. 2018 17:35

to akburt
Prosím Tě, jsem 1 den majitelem comba a už jsem to snad rozchodil na spuštění Spotify z Ipadu a Note8...Nejsem žádný síťař.. Včera jsem s tím bojoval, ale asi to chce když to je nové, nabít na těch 6.hodin a pak připojovat..Dnes ráno už aplikace GoFigure zapracovala ok.
Mám problém s Sd kartou.Pořád mě to hlásí No Playlist Found..indexování atd. Samozřejmě jsem napoprvé soubory nechal, tak jak je mám na Audirvaně, pak jsem pochopil, že to musí být playlist ve formátu M3U. Zkusil jsem M3Unify, ale pořád nic. Launch Quickplay se mi nepodařilo otevřít. Co používáš ty?
Jinak včera jsem už nad tím zlomil hůl, vrátím ho a budu mít svatý pokoj. Ale dnes jsem ochutnal Spotify z Poly a je tam cítit perfektní autorita. Až se trochu bojím srovnání s Hugem 2, který mě přišel spolu s ním..Ale to je zase jiná písnička.
QP1R,MojoPoly,Tidal,Roon
sudekl@seznam.cz
sarga
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod sarga 2. 12. 2018 20:06

Tak jsem to rozchodil. Bubble, které je doporučováno, tak sekání a přerušovaný zvuk. Neutron to samé. Všechno načte, vidí Poly, spustí se i player, ale potom to zamrzne. U mnoho přehrávačů jsem zkoušel jít na Hotspot režím, ale ve sluchátkách bylo dost chrčení a praskání.SE846 jsou ale na tohle citlivé, tak taky proto. Mám tady Volumio, MPDluxe, MPDremote, MALP, no úspěch skoro žádný, hlava šedivá.
Pak jsem zkusil 8player Pro a vymalováno. Hlavně žádný Hotspot a jeho větší rušení, slušné prostředí, zatím funguje. ROON, co jsem pochopil, je přehrávání z mac/PC, ne z karty Poly.
Zvuk. Skvělý. Večer jsem si napohodu v posteli pustil Spotify a ještě nikdy jsem jej neslyšel tak hrát.(SE846). Hudba z karty mazec. Rychlé srovnání s QP1r(zatím jen 846), údiv, že to mojo může tak hrát. Vždyť QP1r byl úplně jinde.
Jenže než jsem začal testovat s HD800s, tak jsem začal drbat do karet, asi mi odešel adaptér, kartu nevidí, tak se nejsem schopen připojit ani k Spotify. Může Poly hrát bez karty?
Tak to je asi vše. Na Hugo 2 jsem ani neměl čas... O:-)
QP1R,MojoPoly,Tidal,Roon
sudekl@seznam.cz
sarga
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod akburt 2. 12. 2018 20:30

Jasne ze muze hrat bez karty.Vezme si soubory z telefonu.Ale musís vyradit Hotspot(i kdyz Neutron vidí telefon i na Hotspot)Jinak Bubble je takový náladový,také ho nepouzívám.Ale Malp i Neutron jsou bez problémů a dnes na foru zminovali Hi-Fi Cast a ten jede také bez problémů.
No a Hugo bude zase o kus dál,co jsem cetl,tak ta dvojka se prý povedla moc.Myslím,ze te cekají vánoce plné muziky,tak to má být.
akburt
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod sarga 3. 12. 2018 16:44

Mám ještě jeden dotaz, na to jestli používáš obal? Jak je časem bytelná spoj Mojo(Poly. Mě se to líbí jak to je. myslím na doma, by nemusel být problém. Taky i to chlazení je lepší.Ono vypadá, že MojoPoly se ani nezahřívá, ale jakmile jej dáte do kapsy, opak je pravdou.
Až ty karty dám do kupy, tak zkusím porovnat s H2, jak velký rozdíl mezi nimi je.Na fóru Head-fi, se spekulovalo, že Poly se přinejmenším H2 vyrovná.
Hraju bezdrát Spotify s Note 8 a zatím nejvíc se mi líbí se846. To MojoPoly si s nimi dělá co chce.Hi-fi Cast vyzkoušen, Poly uviděl okamžitě.
QP1R,MojoPoly,Tidal,Roon
sudekl@seznam.cz
sarga
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod akburt 5. 12. 2018 12:41

Pouzívám bez obale,respektive mám na neho sametový sácek,tusím od FiiO,který mne z bůhvíceho zbyl.A ano,v obalu se zahrívá.nicméne o nem uvazuju,protoze si myslím,ze to sváze dokonale spoj Mojo Poly,který nemá zádnou pojistku.To si myslím ,ze combu docela chybí,nejaký zámek mohli zakomponovat.
Zase by ale melo pouzdro konkurenci....,ale zásadní problém to není.
akburt
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod akburt 23. 12. 2018 20:37

Nakonec mám uz i obal.Preci jenom je to komfortnejsi způsob pouzívání.
akburt
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod sarga 24. 12. 2018 00:33

Jo super. Ne, že by MojoPoly nedrželo spolu pohromadě, ale mám strach, že v případě pádu by se mohl zlomit ten zámek v optice a to by bylo zlé.
Jinak asi po měsíci používání, tvrdím, že na tady tohle spojení MojoPoly, bude jen málo DAP přístrojů stačit.Hifi Cast funguje spolehlivě a hlavně rychle. GoFigure je pomalé a ani vlastně pokud nepoužíváš ROON, tak vlastně nepotřebné. Na mobilu skočím hned na bluetooth, zapnu, připojím a hraju.
Díky i MojoPoly, koketuji s myšlenkou se počítačové audio (Audirvana+, ROON) vykašlat a pořídit si streamer. Díky i Hugu by stačil i bez DACu. Ale to už je jiná drahá písnička. Uvidím.
QP1R,MojoPoly,Tidal,Roon
sudekl@seznam.cz
sarga
Mírně pokročilý
Uživatelský avatar

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků