Uživatelé, kterým bylo uděleno negativní hodnocení

Rady, náměty, připomínky, ...

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod MgX 1. 12. 2012 10:24

Uživateli s nickem Odar byl udělen Trvalý BAN. Tento byl dlouhodobě diskutován v rámci moderátorské skupiny s administrátorem a hlavním vedením SF.

Uživatel byl přímo kontaktován přes SZ členem vedení s jasným vysvětlením.

Momentálně mi nepřísluší stav více komentovat.
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod MgX 20. 2. 2013 20:25

Uživateli s nickem šeďour byl udělen trest „Poslední varování“, včetně omezení volného působení na fóru - tzv. schvalování příspěvků (do 30. 6. 2013).

Tento byl diskutován v rámci moderátorské skupiny a administrátorem fóra avmania.cz.

Trest je udělen za dlouhodobější, zbytečné urážky některých dalších uživatelů fóra avmania.cz. Uživatel taktéž používal v diskuzích vulgárnějších výrazových prostředků. Vzhledem k tomu, že část urážlivých příspěvků byla psána po předchozím vyprovokování, a také protože uživatel si je vědom (minimálně části) svých prohřešků - nebyl zatím udělen BAN.

-- 20. 2. 2013 20:39 --

Uživateli s nickem Hergarok byl udělen trest „Poslední varování“.

Rozhodnuto bylo v rámci moderátorské skupiny, včetně administrátora fóra avmania.cz.

Trest je udělen za zbytečné vyvolávání napětí v diskuzních vláknech a provokativní příspěvky. Část z nich lze označit jakožto zbytečné oplácení.

-- 20. 2. 2013 20:51 --

Uživateli s nickem Kuba4 byl udělen trest „Poslední varování“.

Rozhodnuto bylo v rámci moderátorské skupiny, včetně administrátora fóra avmania.cz.

Trest byl udělen za dlouhodobou potřebu eskalovat v některých vláknech napětí. „Výkřiky“ namísto rozumných příspěvků zbytečně přispívaly k nárůstu OT a slovních „přestřelek“ v příslušných vláknech.
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod MgX 22. 5. 2013 09:24

Uživateli s nickem joudá byl udělen trest „Poslední varování“, včetně omezení působení na fóru v podobě nastaveného - tzv. schvalování příspěvků. Trest není časově omezen.

Trest je udělen za dlouhodobé vytváření OT ve vláknech, občasně s náznakem chuti vyvolat flame-war. Uživatel byl nejprve upozorněn - trest přišel následně po několika dalších, zcela nevhodných příspěvcích porušujících pravidla SF a běžná pravidla slušného chování.
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod MgX 27. 5. 2013 11:25

Uživateli s nickem joudá a jeho alternativě v podobě kofola01 byl udělen trest - „Trvalý BAN“. Po předchozím trestu byl tento uživatelem obcházen, a to využitím alternativně vytvářených přezdívek, či přezdívek, které byly vytvořeny již v minulosti.
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod MgX 15. 6. 2013 12:49

Uživateli s nickem FastCar byl udělen trest „Poslední varování“, včetně omezení působení na fóru v podobě nastaveného - tzv. schvalování příspěvků. Trest není časově omezen.


Po založení nicku FastCar byl uživatel prostřednictvím SZ informován, že využívá jiný nick, na který byl na dalším fóru SF udělen trest „Schvalování příspěvků“. Uživatel se snažil věc vysvětlit. Toto bylo primárně vzato v potaz a nick ponechán bez omezení působení. Neboť ale v průběhu několika příspěvků došlo ke stejnému stylu „agresivnější“ komunikace, kdy příspěvky obsahovaly části, které mohly být brány jako podnět k vyvolání flame - stejně jakožto u nicku prvního - udělujeme trest. Nadstandardně byl k posouzení vyzván také administrátor dalšího fóra (fóra udělujícího první trest na další nick).
Uživatel nevyužil možnosti pozměnit nikoliv obsahovou stránku příspěvků, ale stránku formy. K formě komunikace se negativně vyjádřili i někteří uživatelé.

FastCar má stále možnost běžně přispívat na fórech SF.
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod MgX 24. 7. 2013 17:47

Uživateli s nickem FastCar a jeho klonům v podobě NevimAVM a Vládce světa udělen Trvalý BAN.

Trest udělen za opakované nevhodné chování v rámci SF u jednoho z nicků, kdy prvotně bylo nasazeno tzv. schvalování příspěvků a „Poslední varování“(přičemž na jiném fóru SF byl předtím udělen další trest). Uživatel toto omezení obešel postupně založením dalších dvou přezdívek, přičemž některé následné příspěvky opět odporovaly pravidlům SF, či slušnému chování.

BAN není časově omezen právě z důvodu chuti obcházet trest.
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod MgX 24. 10. 2013 19:06

Uživateli s nickem instanbul2000 udělen trest „Schvalování příspěvků“.

Uživatel opakovaně, bez požadovaných důkazních prostředků, haní výrobky společnosti vyrábějící televizory. Jeho kritika má navíc vulgárnější podobu, čímž takto pojaté příspěvky přispívají ke zvyšování napětí v diskuzních vláknech, což se dá teoreticky brát, jako forma podpory vzniku flame.

Trest umožňuje uživateli dále působit na fóru, jeho příspěvky však podléhají předchozímu schválení moderátorem.
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod MgX 27. 1. 2014 12:17

Uživateli s nickem instanbul2000 udělen trest „Trvalý BAN“.

Uživatel měl již dříve udělen trest „Schvalování příspěvků“. Tento nyní obešel založením nového nicku instanbul20000. Obcházení trestu je hrubým porušením pravidel fóra.

Kromě BANu na původní nick, byl trest udělen i na novou přezdívku.
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod MgX 9. 2. 2014 12:44

Uživateli s nickem nanookot udělen „Trvalý BAN“ za opakované hrubé vulgarity vůči ostatním diskutujícím.
BAN byl udělen na celé SF, neboť již dříve uživatel obdržel minimálně jeden trest -
„Schvalování příspěvků“ na fóru mobilmania.cz.
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod MgX 25. 10. 2014 12:37

Uživateli s nickem Ju_a_Hele udělen trest - „Trvalý BAN“. Po dříve nastaveném „Schvalování příspěvků“ za opakované vkládání nevyžádané/neschválené reklamy, došlo k opětovnému pokusu o zveřejnění příspěvku s linkem. Uživatel porušil pravidla SF.
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod MgX 25. 10. 2014 16:29

Uživatel s nickem tynano obdržel trest „Schvalování příspěvků“ a „Poslední varování“. Trest byl udělen za opakované vkládání příspěvků reklamního charakteru, a to v rámci více fór SF.
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod MgX 26. 11. 2014 18:41

Uživatel s nickem PC-Hráč obdržel trest - Trvalý BAN.

Moderátoři osobě s nickem PC-Hráč věnovali nadlimitní prostor. Osoba s tímto nickem dále vytváří nevhodně laděné příspěvky s náznakem útoku vůči ostatním uživatelům. Kromě toho využívá vulgaritu a v jednom z posledních příspěvků došlo k napadení moderátora - opět vulgárně. Trest nebyl udělen za jednorázové pochybení, nýbrž za dlouhodobější stav, který se - přes napomenutí a trest mírnějšího charakteru - nezměnil.
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod MgX 20. 1. 2015 23:31

Uživatel s nickem armaman obdržel trest „Dočasný BAN“ , a to do 28. 2. 2015. Trest bude následně pokračovat tzv. „Posledním varováním“ s aktivním „Schvalováním příspěvků“.

Trest byl udělen za opakovanou vulgaritu vůči ostatním uživatelům fóra, kdy tato byla zasílána i v SZ. Uživatel sám veřejně vyjádřil, že jeho chování v posledním čase je motivováno jakousi osobní mstou vůči moderátorovi, kdy následně vyhodnotil své jednání, jakožto trestuhodné.
MgX
Administrátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod MgX 25. 2. 2015 21:34

Po opakovaném přezkoumání vzniklé situace s následnou interní diskuzí, byl uživateli s nickem Sparks1985 udělen trest „Poslední varování“ s aktivním „Schvalováním příspěvků“.

Uživatel opakovaně využil vulgaritu a zesměšňoval další diskutující fóra. Jeho počínání neslo znaky chuti vyvolat v příslušném vlákně zostření diskuze a její vyhrocení. Uživatel není trestán za kritiku kohokoliv z vedení fóra, jak bylo opakovaně veřejně prezentováno.

Uživatel může dále na fóru působit a přispívat, jeho příspěvky však podléhají nenárokovému schvalování administrací fóra. Schvalování příspěvků je uděleno do 31. 8. 2015, „Poslední varování“ zůstane v platnosti i po tomto datu - není zatím časově omezeno.
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor
Uživatelský avatar

Odeslat příspěvekod MgX 12. 9. 2015 09:27

Uživateli Ico33 udělen trest „Poslední varování“ za opakované vytváření příspěvků ne zcela souvisejících se základním tématem vlákna. Na skutečnost byl opakovaně upozorněn nejen moderátory, ale také ostatními diskutujícími. Podobný stav opakovaně vede k nárůstu diskuze zcela odlišné od tématu s nárůstem možnosti vzniku flame war.

Vzhledem k tomu, že napomenutí a upozornění zůstávají bez reakce, byl přidělen první stupeň trestu, bez dalšího omezení při působení na fóru.
S pozdravem MgX
MgX
Administrátor
Uživatelský avatar

Předchozí stránkaDalší stránka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků